http://bloginro.wordpress.com/

http://bloginro.wordpress.com/

bloginro
Pai raspunsul la aceasta intrebare este dificil si usor in acelasi timp. Pai daca as vrea sa stiu ceva ... acest ceva ar fi legat de cariera mea personala, despre viitorul omenirii... cum v-om arata peste 50 de ani ca popor, ca natie. Altceva nu stiu ... ar mai fi destule dar sunt prea multe...poate de ce nu sa aflu si ziua in care v-oi parasi lumea, poate pot schimba ceva...

De concurs am aflat de pe blogatu.ro

“Aceasta insemnare participa in concursul organizat de RCA ieftin"
Cântăreţul italian Tiziano Ferro s-a eliberat de povară şi a recunoscut public, într-un interviu acordat versiunii italiene a revistei Vanity Fair, că este homosexual.

"La sfârşitul anului trecut, mi-am dat seama că vreau să trăiesc şi cu acea parte din mine, să nu o mai consider un monstru sau un lucru negativ. Mi-am dat seama că nu mă mai simţeam bine cu mine şi am realizat că trebuie să reobţin controlul asupra unor lucruri: autoexilarea de prieteni şi familie, relaţia cu profesia mea şi dar şi faptul demonstrat al homosexualităţii mele. Nu pot să arăt pe cineva cu degetul, nu-mi pot explica de ce până acum am considerat homosexualitatea mea o boală", spune Tiziano, în interviu.
Adina Barbu, tânăra care e considerată “noua Nicoleta Luciu”, după ce a pozat pentru www.bucatarescu.ro, ne-a vorbit despre trecutul ei, despre pasiunile şi planurile sale de viitor.

“În ultimii ani am fost plecată din România, în Norvegia, în Canada şi în Japonia, unde am lucrat ca model, însă m-am întors pentru că nicăieri nu e ca acasă”, spune Adina, care şi-ar dori o carieră în televiziune. Frumoasa braşoveancă are 28 de ani, 1,70 m înălţime, 52 kg şi măsurile de invidiat 96-60-90. Ea a absolvit un liceu de medicină veterinară şi a avut la Braşov un club şi o firmă de închiriat maşini.